imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

Καλωσήλθατε

Καλωσήλθατε

Σας καλωσορίζουμε στο Καπετάν Τάσος Suites, μία από τις καλύτερες επιλογές σας για διαμονή στη Μήλο.

Θα μας βρείτε στα Πολλώνια, ένα γραφικό ψαράδικο οικισμό στα ΒΑ του νησιού. Απέχουμε μόλις 80μ. από μια αμμώδη παραλία και περίπου 300μ. από τη μεγάλη, γεμάτη αρμυρίκια, παραλία του χωριού.

Μονόχωρες, δίχωρες ή τρίχωρες, σε κάθε μία από τις 11 συνολικά σουίτες μας θα βρείτε ένα ανώτερο επίπεδο παροχών και υπηρεσιών, για πραγματικά αξέχαστες διακοπές.

Με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική, κρατήσαμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της: την αρμονία με το τοπίο, το απέριττο ύφος και την απέραντη αγάπη για άπλετο φως και έντονο λευκό, με νότες απαλών χρωμάτων. Τα αναβαθμίσαμε και τα συνδυάσαμε με ανάσες κομψότητας και με μια διαχρονική αντίληψη για την ποιότητα.

Έτσι δημιουργήσαμε ιδιαίτερους χώρους, πραγματικά εκλεπτυσμένους, αλλά και τόσο μοντέρνα κυκλαδικούς. Χώρους που σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής με τον πιο καλαίσθητο τρόπο. Χώρους που, από την πρώτη ματιά, αντανακλούν μια ανεπιτήδευτα ζεστή αίσθηση φιλοξενίας.

Ελάτε με λίγα στις αποσκευές σας. Ό,τι χρειαστείτε είναι εδώ. Κι όταν φύγετε θα έχετε τόσα πολλά να πάρετε μαζί σας. Υπέροχες αναμνήσεις, εικόνες σπάνιας ομορφιάς, αξέχαστες εμπειρίες, μοναδικές γεύσεις, νέους φίλους και μια ακατανίκητη επιθυμία: να επιστρέψετε πάλι εδώ.

Στη μαγική Μήλο και στο Καπετάν Τάσος Suites.